Samenwerkingen

Lees verder

Samenwerkingen


Natural Life: gezonde voeding als natuurlijke therapie!
Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Voeding speelt daarbij een heel belangrijke rol. Door het kiezen van de juiste voedingstoffen stimuleren we het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Natural Life, praktijk voor Orthomoleculaire therapie, helpt u op weg naar een optimale gezondheid en bewustwording.
Zo kunt u vol energie leven en gezond en vitaal ouder worden.

Voedingsgeneeskunde
Orthomoleculaire geneeskunde is in feite een synoniem voor ‘voedingsgeneeskunde’. De orthomoleculaire behandelwijze streeft na om met de voeding zoveel mogelijk noodzakelijke en nuttige (natuurlijke) voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Zo worden gezondheidsklachten voorkomen en bestaande gezondheidsklachten behandeld. Uw behandelaar houdt hierbij rekening met uw fysieke en mentale aspecten en leefgewoontes.

De term ‘Orthos’ komt uit het Grieks en betekent gezond. ‘Moleculair’ staat voor molecuul. Met de term ‘orthomoleculair’ wordt bedoeld dat gebruik gemaakt wordt van optimale concentraties van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en bioactieve stoffen (kruiden). Orthomoleculaire voedingsstoffen hebben, op enkele uitzonderingen na, geen interactie met medicijnen en kunnen dus gecombineerd worden.

Meer informatie?  Contact:

Praktijk voor Orthomoleculaire therapie Natural Life
Therapeut Carina Veldhuis
Kampweg 4
9483 TG  Zeegse

Telefoon: 06 40317682
Email: info@mynaturallife.nl
www.mynaturallife.nl